Jersey Shore hakee uusia realitytähtiä – nämä ovat vaatimukset!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talven kohutuin realitysarja Jersey Shore aloitti toisen tuotantokautensa kuvaukset tällä viikolla Miamissa, koska ensimmäinen tuotantokausi riitti Jerseyn asukkaille. Kuvausryhmää ja sarjan äänekkäitä ökyilijöitä ei nimittäin enää haluttu aiheuttamaan pahennusta Jerseyn rannoille, joten tuotantotiimi joutui vaihtamaan maisemaa.

Talven aikana sarjan kahdeksikolle remontoitiin hulppea ökylukaali Miamin South Beachin maisemiin. Sarjan hahmot kuljetettiin viime viikolla Miamiin ja uuden kauden kuvaukset alkoivat. Tuotantoyhtiöllä on kuitenkin jo mielessään sarjan mahdollinen kolmas tuotantokausi, jolle haetaan nyt yllättäen uusia hahmoja. Katso ilmoitus tästä. Vielä ei ole tietoa tullaanko koko joukko vaihtamaan vai onko vain osa hahmoista jättämässä sarjan.

Doron Ofir Casting -yritys on avannut sarjan hakua varten oman verkkosivuston osoitteessa Jerseyshorecasting.com. Sivustolla haetaan uusia realitykykyjä, joiden edellytyksenä ovat muiden muassa hyvä rusketus, hyvät lihakset ja rantaelämästä nauttiminen. Hakijoiden tulee olla kuntosalin koviksia sekä osata valloittaa myös tanssilattiat ja makuuhuoneet. Hakijan tulee olla yli 21-vuotias ja näyttää alle kolmekymppiseltä.