Tältä Jessica Simpson näyttää meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Jessica Simpson on viime vuosina kokenut kovia Hollywoodin julkkismarkkinoilla, sillä taannoisen oman realityohjelmansa jälkeen hänen tähtensä on ollut selvässä laskusuunnassa. Sittemmin flopannut countrylaulajan ura ei sekään tehnyt hyvää julkkiskaunottaren imagolle.

Nyt Jessica Simpson osoittaa kuitenkin jälleen rohkeutensa ja on uskaltautunut poseeraamaan Marie Claire -lehden kannessa ja sisäsivuilla epä-hollywoodmaisesti täysin ilman meikkejä. Lehden artikkelin aiheena on tällä kertaa ”Aito Jessica”, ja jutun kuvituksena hänet nähdään tietenkin useissa kuvissa täysin meikittömänä. Katso kuvat tästä.

Jessica on aiemminkin ikuistettu ilman meikkejä, mutta hieman vähemmän näkyvästi. Tuoreista kuvista voidaan kuitenkin nyt huomata, että Simpson lukeutuu niihin harvinaisiin Hollywood-tähtiin, jotka ovat luonnonkauniita myös ilman paksua pakkelikerrosta. Häntä verrataankin artikkelissa vuosikymmenien takaiseen supertähteen Brigitte Bardotiin.