Jymy-yllätys! Harry Potter -sarja voi saada vielä jatkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin kirja- ja elokuvasarjoihin lukeutuvat Harry Potter -tarinat saivat kolme vuotta sitten päätepisteensä, kun brittikirjailija J.K. Rowling julkaisi sarjan viimeisen kirjan. Tai niin on ainakin tähän saakka luultu.

Maailman rikkaimmaksi naiseksi kirjojensa myötä noussut J.K. Rowling on nimittäin vihjannut, että Potter-sarja voisi sittenkin saada vielä jatkoa uusista tarinoista. Tähän saakka hän on todennut Harry Potter -seikkailujen kohdanneen päätepisteensä, mutta enää Rowling ei ole aivan yhtä varma asiasta.

Yli 400 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti myynyt kirjasarja sisältää nyt seitsemän kirjaa. Harry Potter ja kuoleman varjelukset julkaistiin vuonna 2007 sarjan viimeisenä teoksena. Kirjaa myytiin päivässä huimat 15 miljoonaa kappaletta.

Maanantaina kirjailija oli mukana Washingtonin Valkoisessa talossa järjestetyssä tilaisuudessa. Siellä hän antoi yllättäen Potter-faneille toivonpilkahduksen kokonaan uudesta Harry Potter -kirjasta. Hän kertoi harkitsevansa kirjasarjan pariin palaamista.

– Ehkä kymmenen vuoden kuluttua. Olen aika varma, että ei-niin-kaukana-tulevaisuudessa tulen julkaisemaan vielä uuden kirjan, J.K. Rowlingin kerrotaan todenneen Valkoisessa talossa.