Katie Pricen aviomies ”puoliselibaatissa” ennen otteluita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin julkkispari Katie Price ja Alex Reid ovat viettäneet pari viikkoa yllättävää hiljaiseloa. Nyt Alex on kuitenkin noussut jälleen otsikoihin paljastettuaan erikoisen selibaattinsa televisio-ohjelmassaan.

Vapaaottelija kertoi nimittäin Bravo-televisiokanavalla esitettävässä Alex Reid: The Fight Of His Life -realityohjelmassa elävänsä vapaaehtoisesti puoliselibaatissa kahden viikon ajan ennen tärkeitä otteluita. Hän antaa itselleen luvan harrastaa seksiä, mutta ei halua saada siemensyöksyä. Tämä sen takia, että hän haluaa pitää siemenet sisällään ennen otteluita.

– Siihen ei ole mitään erityisen kinkyä syytä. Mies voi itse asiassa erittäin hyvin harrastaa suojaamatonta seksiä, ellei hän saa siemensyöksyä. Minä uskon, että siemennesteessä on paljon ravinteita. Ruokalusikallinen vastaa kananmunaa, sitruunoita tai appelsiineja. Minä säästän sen vartaloani varten ja se saa minut voimakkaaksi, realityjulkkis kertoi ohjelmassa.