Maailman 10 seksikkäintä urheilukaunotarta listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoisten Vancouverin talviolympialaisten aikana lukuisat viihdelehdet innostuivat rankkaamaan järjestykseen kisojen kauneimpia neitokaisia. Tuolloin mukaan mahtui ilahduttavalla tavalla usein myös kaksi suomalaista, Kiira Korpi ja Laura Lepistö.

Nyt vuorossa on hieman toisenlainen listaus, jolle suomalaisia ei olekaan enää mahdutettu mukaan. Amerikkalainen Top Cultured -verkkojulkaisu on nimittäin rankannut vuorostaan maailman seksikkäimmät naisurheilijat kaikista lajeista ja maista. Kansainvälinen ja monipuolinen on kaunista katseltavaa, ja mukana on myös runsaasti kuvamateriaalia kaunottarista. Katso lista kuvineen tästä.

Kymmenen seksikkäimmän kärki on tällä listalla seuraava 1. Chantal Sutherland, 2. Ashley Force Hood, 3. Claudia Toth, 4. Jennifer Barretta, 5. Liudmila Privivkova, 6. Guo Jingjing, 7. Margherita Granbassi, 8. Clara Juliana Guerrero Londono, 9. Andrea Henkel ja 10. Mellisa Hollingsworth. Lisäksi kunniamaininnan sai netissä on pitkään kuvillaan kaunistuttanut amerikkalainen seiväshyppääjä Allison Stokke.