Michelle Hunzikerin bikinivartalo on tyrmäävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläinen julkkiskaunotar Michelle Hunziker on tullut Keski-Europassa tunnetuksi mallina ja televisiotähtenä sekä poptähden vaimona. Nyt hän on tekemässä kovaa nousua myös muilla kansainvälisillä julkkismarkkinoilla.

Viimeisen parin viikon aikana viihdelehdet ovat nimittäin suorastaan pullistelleet Michelle Hunzikerin tuoreita bikinikuvia, sillä hän on järjestänyt itseään Miamin rannoilla seuraaville paparazzeille varsinaisen bikini-ilotulituksen esittelemällä upeaa vartaloaan päivittäin eri bikineissä. Katso kuvia muiden muassa tästä, tästä ja tästä.

33-vuotias sveitsiläissyntyinen Michelle Hunziker on toiminut mallina, näyttelijänä ja laulajana sekä useiden televisio-ohjelmien tähtenä erityisesti Italian ja Saksan markkinoilla. Alunperin kaunotar tuli tunnetuksi supertähti Eros Ramazzottin vaimona vuosina 1998 – 2002. Pariskunnalla on yksi yhteinen tytär. Muissa maissa Michelle Hunziker on ollut tähän saakka hieman tuntemattomampi nimi, mutta kuluneella viikolla hän on noussut kertaheitolla viihdelehtien otsikoihin myös muualla Euroopassa ja Yhdysvalloissa.