Mihin jäi Jennifer Aniston? Gerard Butlerilla uusi julkkiskaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin alkaneen kevään kuumin lemmenpari Jennifer Aniston ja Gerard Butler ovat molemmat kiistäneet suhteensa, mutta kuvien perusteella parin välillä on ollut jonkinlaista sutinaa. Nyt koko jupakan uskotaan olleen vain julkkistähtien yhteisen Exän jäljillä -elokuvan markkinointitempaus.

Kerroimme eilen kuinka kyseinen elokuva on flopannut rajusti ympäri maailmaa, mukaanlukien Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Samaan aikaan Gerard Butler on ottanut pesäeroa Anistoniin, sillä hänet on bongattu romanttisella illallisella ranskalaisen televisiokaunottaren kanssa. Butler ja televisiotähti Laurie Cholewa nähtiin illastamassa jo viime viikolla.

Ranskan televisiossa omaa ohjelmaansa emännöimä Laurie Cholewa ja skottilainen näyttelijäkomistus tapasivat ensimmäisen kerran Pariisissa järjestetyssä Exän jäljillä -elokuvan lehdistötilaisuudessa. Jo parin päivän päästä Butler ja Cholewa olivat yhdessä treffeillä ja kävelivät illallisen jälkeen käsi kädessä Pariisin katuvilinään, People.com uutisoi.