Mini Viva : Left My Heart In Tokyo

Singlet · Stara.fi

Alkuvuoden lupaavimmasta hittiviisusta vastaa vuonna 2008 perustettu brittiläinen tyttöduo Mini Viva, jonka single Left My Heart In Tokyo tulee olemaan Suomessa kevään suurimpia dancehittejä. Popin kultasormi Simon Fullerin luotsaama yhtye julkaisi alunperin singlensä jo viime vuoden syyskuussa, mutta vasta nyt se on noteerattu laajemmin.

Varsinaisen yhtyeen muodostavat Frankee Connolly ja Britt Love. Kappaleen tuotannosta on puolestaan vastannut Xenomania, joka on aiemmin työstänyt hittejä muiden muassa Kylie Minoguelle, Sugababesille, Cherille ja Girls Aloudille. Mini Vivan hittisingle sisältää niin tarttuvan hittikoukun, että sillä tullaan jatkossakin kalastamaan listasijoituksia ympäri maailmaa. Tässä vaiheessa täytyy muistaa, että myös Lady Gagan ensimmäinen hittisingle Just Dance nousi maailmalla listoille vasta lähes vuosi sen julkaisemisen jälkeen.

Mini Vivan kappaleen yksinkertainen discobiitti basslineineen rullaa hienosti, mikä on jälleen osoitus siitä että yksinkertainen on kaunista. Duo on kertonut saaneensa inspiraatiota muiden muassa Lady Gagalta ja Rihannalta, mutta sitä ei juuri musiikissa kuule. Tämä kappale on nimittäin yksinkertaisempi kuin kummankaan kappaleet keskimäärin. Siitä huolimatta Mini Vivan läpimurtosingle tarttuu kuin purkka tukkaan sekä nostaa tanssijalka ja täyttää tanssilattioita kautta maan. Erityisen tyylikäs on toisen neitokaisen käheän rosoinen laulusoundi.

Duo on sittemmin julkaissut kolme muutakin singleä, mutta niihin palataan Suomessa vasta myöhemmin. Alkanut kevät tulee olemaan Left My Heart In Tokyon aikaa, sillä kyseessä on täydellisyyttä hipova dancehitti. Yhteensä duo on levyttänyt yhdeksän kappaletta, mutta suurin osa niistä julkaistaan vasta tulevalla albumilla.

Pisteet 5/5