MTV-julkkis loukkaantui kolaroituaan Hummerilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-viihdekanavalla esitettävästä My Life as Liz -realityohjelmasta tunnetuksi tullut julkkistähti Taylor Terry on loukkaantunut jouduttuaan auto-onnettomuuteen tiistaina iltapäivällä. Hän sai rytäkässä vammoja niskaansa.

TMZ-julkaisun mukaan Taylor Terry oli ajamassa Hummer H3 -autollaan texasilaisella moottoritiellä Fort Worthin tienoilla onnettomuuden sattuessa. Kyseessä oli ketjukolari, jossa Terryn edellä ajanut auto törmäsi sen edellä ajaneen auton perään. Kuva onnettomuusautosta löytyy tästä.

Vaalea kaunotar sai törmäyksessä vammoja muiden muassa niskaansa ja kärsi myös aivotärähdyksestä. Autoon syntyi julkaisun mukaan noin 14.000 dollarin vauriot, mutta loukkaantumiselta se ei suojannut. Realitykaunotar joutui viettämään sairaalassa kuuden tunnin ajan.