Nicolas Cagen kartano ja tilukset huutokaupattiin – ei ostajia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme seuranneet talven ajan näyttelijä Nicolas Cagen vakavia talousvaikeuksia, sillä hän on menettänyt lähes koko omaisuutensa, eli kymmeniä miljoonia dollareita, tehtyään vararikon. Edelleen miljoonien veloissa olevan tähden velkoja yritettiin vähentää keskiviikkona huutokauppaamalla hänen kartanonsa ja tiluksensa, jotka pankki on jo aiemmin lunastanut.

Keskiviikkona huutokaupattavana olivat Hollywoodin kupeessa maineikkaalla Bel Airin alueella sijaitseva supertähden ökykartano sekä hänen Malibussa aivan Los Angelesin liepeillä sijaitseva valtavan kokoinen maa-alueensa. Huutokaupat kohtasivat kuitenkin erikoisen ongelman, koska paikalle ei ilmaantunut lainkaan huutajia, TMZ uutisoi.

Korkeimman tarjouksen tekijä ei saanut kartanoa ja tiluksia, koska tarjouksia ei tehty. Pankki oli määritellyt minimitarjoukseksi 10 miljoonaa dollaria. Seuraavaksi pankki panee omistukset kiinteistövälittäjien myytäväksi, koska huutokauppa ei ollut menestys.