Pamela Anderson juhli rintaliivittömänä, kännissä ja hikisenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch ja Playboy-tähti Pamela Anderson on ollut viime viikkoina jälleen tiiviisti viihdelehtien otsikoissa, koska superjulkkis osallistuu Tanssii tähtien kanssa -kilpailun parhaillaan käynnissä olevaan amerikkalaiskauteen. Nyt Pamsu on bongattu kuitenkin Hollywoodin yöelämässä.

Eilen illalla pieneen harmaaseen mekkoon sonnustautunut Pamela Anderson ikuistettiin poistumassa Hollywoodissa sijaitsevasta ravintolasta. Ilman rintaliivejä liikkeellä ollut povipommi näytti pitäneen hauskaa koko rahan edestä, sillä hänen asunsa oli rintavarustusta myöden hikinen. Katso kuvat tästä.

Pamela jaksoi juhlia railakkaasti aina aamun pikkutunneille saakka. Vahvasti juopunut tanssijatähti tarvitsi miehistä tukea poistuessaan ravintolasta. Kuvat juopuneesta ja hikisestä povipommista ovat tänä aamuna levinneet kulovalkean tavoin viihdesivustoille ympäri maailmaa. Pamela on tosin kertomansa mukaan harjoitellut viime viikot kurinalaisesti tanssia, joten joskus hänkin saa vaihtaa vapaalle.