Poliisit-realitysarja saa seuraa Pelastushelikopteri-ohjelmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisella Jim-kanavalla esitettävä Poliisit-realitysarja on sai aikoinaan nopeasti suuren suosion, kun Poliisi-tv -ohjelmalta lainattu suosikkiformaatti teki nopeasti kanavan katsojaennätyksen. Nyt kanavalle on tulossa uusi realitysarja, jossa seurataan kotimaisen pelastushelikopterin toimintaa.

Pelastushelikopteri -niminen dokumentaarinen realitysarja alkaa Jimillä ensi syyskuusta alkaen. Aito Media Oy:n tuottama 40-osainen sarja kuvaa lääkäri- ja pelastushelikoptereiden työntekijöitä ja heidän vaativaa työtään. Pelastushelikopteri vie katsojan ilmaan pelastamaan henkiä, auttamaan haaksirikkoutuneita ja etsimään kadonneita.

Helikoptereiden miehistön työ on täynnä nopeita lähtöjä ja vaikeita ratkaisuja, menestyksen ja menetyksen hetkiä. Sarjassa seurataan pelastushelikoptereiden työtä rajavartiolaitoksen Turun ja Helsingin tukikohdissa. Lääkärihelikoptereita seurataan Medi-Helin Vantaan yksikössä, Sepe-helikopteria Oulussa ja Ilmari-helikopteria Varkaudessa.