Povipommi Katie Price vaihtoi nimensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka povipommi Jordanin, eli Katie Pricen, aviomies Alex Reid kertoi selibaatistaan omassa Alex Reid: The Fight Of His Life -realitysarjassaan. Sarja alkaa brittitelevisiossa 12. huhtikuuta. Samassa ohjelmassa Reid teki myös muita mielenkiintoisia paljastuksia.

Alex vihjasi muiden muassa, että Katie olisi jo raskaana. Pariskunta on kertonut jo aiemmin julkisesti yrittävänsä saada yhteistä perheenlisäystä. Nyt Alex kertoi, ettei hänen selibaatillaan ole enää merkitystä vaimon raskaaksi saattamisen kanssa. Hän ei kuitenkaan suostunut vahvistamaan tai kiistämään raskautta.

Lisäksi Alex kertoi povipommi-vaimonsa vaihtaneen virallisen nimensä. Katie Price ei hänen mukaansa ole enää olemassa muutoin kuin taiteilijanimenä Jordan-nimen tavoin, sillä vaimo on nykyisin virallisesti Katie Reid. Alexin mukaan vaimolla lukee tämä uusi nimi sekä passissaan että luottokorteissaan.

– Hän halusi olla Katie Reid ja nyt se lukee hänen passissaan ja luottokorteissaan. Se on maailman hienoin asia, Alex Reid iloitsi.