Uusin seksiskandaali: Televisiotähti jätti raskaana olevan vaimonsa 23-vuotiaan toimittajakaunottaren takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksiskandaalien paljastuminen urheilu- ja viihdemaailmassa on saanut jatkoa. Tuorein tapaus tuli julki vain muutama tunti sitten. Sen keskiössä on suositun The Today Show -ohjelman televisiotähti Tiki Barber, joka on nyt jättänyt raskaana olevan vaimonsa nuoren tyttöystävänsä takia.

35-vuotias Tiki Barber, oikealta nimeltään Atiim Kiambu Hakeem-Ah Barber, tuli alunperin tunnetuksi amerikkalaisen jalkapallon tähtenä New York Giants -joukkueen riveissä. Urheilu-uransa jälkeen hän on toiminut NBC-kanavan suositun televisio-ohjelman toimittajana ja kommentaattorina.

Nyt hän on ilmoittanut jättävänsä Ginny-vaimonsa, jonka on määrä synnyttää pariskunnalle kaksoset jo ensi kuussa. Eron syynä on avioliiton ulkopuolinen suhde 23-vuotiaaseen NBC-kanavan toimittajaharjoittelijaan Traci Johnsoniin. Suhteen paljasti New York Post -lehti, ja pian sen jälkeen Barber ilmoitti päätyneensä avioeroon 11 vuoden avioliiton jälkeen.

Tuorein seksiskandaali on tänään noussut kuumaksi puheenaiheeksi Yhdysvalloissa ja Barber on nimetty monissa lehdissä pettäjämieheksi. Traci Johnson oli kertonut vanhemmilleen toimivansa televisiotähden kahden lapsen, 6- ja 7-vuotiaiden poikien, lastenvahtina. Barberin kerrotaan auttaneen kaunotarta saamaan harjoittelupaikka televisiokanavalta vuonna 2007, jolloin Johnson oli vasta 20-vuotias.