Anna Kournikova hehkeänä julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tenniskaunotar Anna Kournikova lukeutuu aktiiviuransa lopettamisesta huolimatta edelleen maailman seuratuimpien urheilijakaunottarien joukkoon. Hän on jatkanut julkista uraansa muiden muassa mallintöillään ja hyväntekeväisyydellä.

Taannoin meikittömänäkin ikuistettu tenniskaunotar poseerasi taannoin Venäjän Cosmopolitan-lehden kannessa ja heti perään myös Capitol Magazine -lehden sivuilla. Nyt neitokainen on näyttäytynyt viimeksi mainitun lehtitalon järjestämissä julkkisjuhlissa, jossa hänet ikuistettiin punaisella matolla tiukkaan mustaan toppiin pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

Kournikova on seurustellut jo vuosien ajan latinolaulaja Enrique Igleasiasin kanssa. Viime keväänä pariskunnan huhuttiin eronneen, mutta julkkispari itse tyytyi vain naureskelemaan moisille väitteille. Enrique ja Anna eivät kuitenkaan ole enää hetkeen poseeranneet yhdessä esimerkiksi julkkisjuhlissa. Siksi parin suhteen nykytilasta ei ole varmaa tietoa.