Ystävät eivät tunnista Jennifer Hudsonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja ja laulajatähti Jennifer Hudson joutui puolitoista vuotta sitten uskomattoman traagisten tapahtumien keskipisteeseen, kun hänen veljensä ja siskonpoikasa murhattiin sukulaismiehen toimesta. Sittemmin Jennifer on synnyttänyt jo esikoisensa ja päässyt ainakin ulkoisesti yli traagisista tapahtumista.

Muutos onkin ollut viime aikoina melkoinen, sillä tähti on muuttunut silminnähden. Aiemmin rehevästä ulkomuodostaan usein tunnistettu Jennifer Hudson on muutaman viimeksi kuluneen kuukauden aikana laihduttanut huimasti, ja laulajan mukaan edes vanhat koulutoverinsa eivät olleet tunnistaa häntä. Katso tuore kuva tästä.

– Nyt ihmiset ovat ihan että ”Hmm, minä tunnen sinut jostain… Kävimmekö samaa koulua?” Kukaan ei enää tunnista minua! Jennifer Hudson iloitsi People-lehden haastattelussa.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan palkittu tähti ryhtyi laihduttamaan sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoisena David Juniorin viime elokuussa. Hän kertoi äskettäin jättäneensä ruokavaliostaan kaikki kaloripommit ja keskittyneensä terveellisiin ruokiin. Hän kuitenkin myöntää, että tulokset eivät ole pysyviä, ellei ruokavalio pysy kunnossa myös jatkossa.

– Vältän kaikkia niitä ruokia. En ole syönyt jäätelöä kymmeneen vuoteen! Painonpudotus on vain väliaikaista, sillä sitä palaa nopeasti siihen mistä aloitti, Jennifer Hudson kertoi.