Mihin Katie Holmes jätti tyylikkyytensä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä aikoinaan suursuosioon noussut näyttelijäkaunotar Katie Holmes rakastui sittemmin kollegaansa Tom Cruiseen, jonka kanssa hän perusti perheen ja synnytti pariskunnalle Suri -nimisen tytön. Suria pidetään yleisesti maailman tämän hetken tyylikkäimpänä pikkuprinsessana, mutta äidistä ei voida tuoreiden kuvien perusteella sanoa samaa.

Korkokenkiä jo lähes vuoden ajan käyttäneen kolmevuotiaan Suri Cruisen vaatekaapin sisällön arvoksi on eri lähteiden mukaan arvioitu noin 2 – 3 miljoonaa dollaria, mikä lienee ikäluokan ennätys. Myös Katie Holmes on viime aikoina kaunistuttanut lehtien sivuja myös asuillaan ja tyylikkyydellään. Siksi tuoreet kuvat tulivatkin monille yllätyksenä.

Katie Holmes ikuistettiin nimittäin eilen New Yorkissa yllättävän arkiseen kauhtuneeseen harmaaseen paitaan sonnustautuneena ja muutenkin selvästi normaalia homssuisempana. Jopa hänen paitansa sisältö vaikutti olevan kuhmurainen aivan kuin rintojen toppauksena olisi ollut sukkia. Kuva lähinnä koditonta muistuttaneesta kaunottaresta löytyy tästä.