Lindsay Lohan isänsä kihlautumisesta: ”Minä oksennan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovia kokenut näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on yhä edelleen päihderiippuvainen, ja hänet on viime aikoina ikuistettu jälleen lukuisia kertoja rapakunnossa Hollywoodin yöelämässä. Nyt hän on kuitenkin saanut sellaisen informaatiopaketin, joka selvitti takuulla hieman päätä.

Lindsay Lohan on ollut jo vuosien ajan erittäin huonoissa välieissä isänsä Michael Lohanin kanssa. Julkkisneitokaisen isä erosi jo vuosia sitten Lindsayn äidistä, ja nyt Michael on löytänyt rinnalleen uuden kumppanin realitytähdestä Kate Gosselinista. Lindsay Lohan kuuli tästä onnellisesta perheuutisesta toimittajilta, eikä hänen reaktionsa ollut kovin innostunut.

– Minä oksennan! Minä niin halusin kuulla tuon tiedon… Hyi, Lindsay kommentoi Us Weekly -lehdelle kuultuaan kihlauksesta.