Megan Fox sivaltaa Arnold Schwarzeneggeriä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Megan Fox on valjastanut julkisuusarvonsa lasten ja nuorten asian puolesta. Hän tähdittää yhdessä poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa kampanjavideota, jolla vastustetaan Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzeneggerin budjettiaikeita.

Schwarzenegger, eli videon mukaan ”Sacramenton terminaattori”, aikoo leikata 2,5 miljardia dollaria Kalifornian kouluilta, vaikka 17 miljardia on jo leikattu osavaltion kouluilta kahden viime vuoden aikana. Fox ja Green ovat liittyneet kampanjaan videollaan, jossa Fox eksyy täpötäyteen koululuokkaan, jossa ei ole lainkaan opettajaa.

– Kohdellaanko teitä joka päivä näin? Megan Fox tiedustelee oppilailta.

– Ei ihme, että niin moni meistä päätyy vankilaan, lapsi vastaa.

– Eikö teillä ole siivoojaa? Fox ihmettelee.

– Siivoojat irtisanottiin edellisten budjettileikkausten aikana. Mutta täytyy muistaa, että Arnold Schwarzenegger tapasi kerätä lapsena kylänsä kaikki roskat pitääkseen perheensä lämpimänä Itävallan kylmän talven aikana, paikalle tullut Schwarzeneggerin edustaja puolustelee leikkauksia.

Lopulta luokkaan kannetaan huonossa kunnossa oleva diabeetikko, mutta koulussa ei ole lainkaan sairaanhoitajaa, koska heidät irtisanottiin jo vuosia sitten. Katso video tästä tai artikkelin alta.