Vikki Blows kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen glamour-malli Vikki Blows on noussut otsikoihin yhä useammin viime aikoina. Näyttelijänäkin lähinnä b-luokan elokuvissa toiminut neitokainen yrittää parhaillaan nousta oman alansa tunnetuimpien tähtien joukkoon.

Neitokaisesta on kuitenkin kirjoitettu lähinnä vain hänen nakuillessaan, sillä Vikki Blows on nähtiin äskettäin yläosattomissa muiden muassa Saksan televisiossa nähtävässä Taff-nimisessä ohjelmassa. Tällä kertaa hän poseeraa kuitenkin alusvaatteisillaan Zoo-lehden sivuilla. Katso kuvat tästä.

Vuonna 1987 syntynyt Vikki Blows poseerasi taannoin nakuna Tattoo Energy Calendar 2010 -julkaisussa sekä Nuts-lehden kuvissa, joissa hän riisui itsensä vaatekappale vaatekappaleelta. Sittemmin hänet nähtiin alastomana myös Front-lehden kannessa harvinaisen rohkeissa kuvissa.