Supermalli erosi aseella uhaten – poikaystävä haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Beverly Johnson on toteuttanut keskimääräistä räväkämmän eron poikaystävästään. Hän otti nimittäin lehtitietojen perusteella turvakseen aseistautuneen ystävänsä mennessään kertomaan eropäätöksestään poikaystävälle.

Jätetty poikaystävä Mark Anthony Burk on nyt haastanut ex-tyttöystävänsä ja kyseisen asemiehen oikeuteen. Haastehakemuksen mukaan Beverly Johnson olisi saapunut tammikuussa 2009 asunnolleen aseistautuneen Chuck Ziton kanssa. Asemiehen painostuksella Burk saatiin allekirjoittamaan sopimus, jossa Johnson suostui maksamaan poikaystävälleen 2.000 dollaria saadakseen tämän ulos talostaan.

Välikohtauksen aikana Burk kertoo päässeensä pakoon ja piiloutuneensa naapuriasuntoon ja poistuneensa sieltä vasta kun tyttöystävä ja asemies olivat lähteneet. Oikeuteen on haastettu myös Kummisetä-tuottaja Robert Evans, joka oli Burkin mukaan pariskunnan eron syynä ja suhteen kolmantena pyöränä. Jätetty poikaystävä uskoo, että Evansilla oli sormensa pelissä myös asejupakassa. Nyt Burk vaatii korvauksia muiden muassa henkisistä kärsimyksistä.