Whitney Houston edelleen koukussa – käytti huumeita hotellin baarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rajussa huumekierteessä useiden vuosien ajan ollut supertähti Whitney Houston palasi äskettäin konserttilavoille paluukiertueensa merkeissä. Turneen Euroopan osuus kuitenkin tyssäsi viikko sitten jo ensimmäisiä esiintymisiä, kun hän joutui perumaan konserttejaan Manchesterissa, Englannissa.

Peruuntumisten syyksi ilmoitettiin tuolloin terveydelliset syyt. Muutama päivä sen jälkeen Houston kiidätettiin sairaalahoitoon Pariisissa, Ranskassa, ja jälleen lisää konsertteja jouduttiin perumaan. Nyt Yhdysvalloissa leviää väite, jonka mukaan Whitney Houston olisi edelleen huumekoukussa ja kaiken lisäksi yhdessä ex-miehensä Bobby Brownin kanssa.

Monet viihdelehdet ovat viime päivinä ilmaisseet huolensa tähden kunnosta ja kertoneet hänen olevan edelleen koukussa huumeisiin. Silminnäkijöiden mukaan 90-luvun suurimpiin supertähtiin lukeutunut Houston nähtiin taannoin myös Beverly Wilshire -hotellissa käytämässä huumeita.

– Hän veti esiin muovipussin, laittoin rullatun setelin nenäänsä ja nuuskasi tyylikkäästi viivan jotain ainetta, joka todella näytti kokaiinilta. Hän oli lisäksi erittäin laiha ja näytti aivan katastrofilta, silminnäkijä kertoi Manolith-viihdejulkaisun mukaan.