Huippusuositulla realitytähdellä naurettavat tulot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talven kohutuin realityohjelma on ollut kiistattomasti amerikkalainen Jersey Shore, jossa seurataan kahdeksan nuoren miehen ja naisen elämää. Sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset käynnitettiin tällä viikolla Miamissa, kun kuvausryhmää ei enää haluttu Jerseyn rannoille.

Sarjasta tuttu neitokainen 22-vuotias Nicole ”Snooki” Polizzi on ollut viime syksystä saakka otsikoissa lukuisten julkkisjuhlien ja näyttävän elämäntyylinsä merkeissä. Nyt Parade on saanut selville ohjelman kohtuimpiin kuuluvan tähden palkan viime vuodelta. Snooki tienasi lehden mukaan vain 2.200 dollaria, eli alle kaksituhatta euroa vuodessa.

Hollywoodin suosikkisarjojen tähdet tienaavat usein jopa 250.000 dollaria jaksolta, mutta näillä tuloilla Snooki tahkosi MTV-kanavan suosikkisarjasta rahaa vain 200 dollaria jaksolta. Lehden saamien tietojen mukaan hänen palkkatasonsa on viime vuodesta noussut huomattavasti, kun nyt alkaneen kauden jaksoista hänelle maksetaan noin 10.000 dollaria jaksolta.