Jim Carrey: ”Tigerin vaimon täytyi tietää uskottomuudesta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Peliareenoille juuri kuukausien tauon jälkeen palannut Tiger Woods ei pääse vielä pitkään aikaan eroon seksiskandaalistaan, jonka on tullut maksamaan hänelle kymmeniä miljoonia dollareita. Tällä viikolla hänen väitettiin olleen seksisuhteessa myös 22-vuotiaaseen naapurintyttöön.

Näyttelijä Jim Carrey ilmoitti tällä viikolla eroavansa pitkäaikaisesta naisystävästään Jenny McCarthystä. Eilen hän kommentoi Tigerin tapausta Twitter-blogissaan. Hän totesi, että Woodsin vaimon on täytynyt olla tietoinen aviomiehensä seksisuhteesta lähes parinkymmenen naisen kanssa.

– Curling on ainoa turvallinen urheilulaji naimisissa olevalle miehelle! Tiger Woods ei ole velkaa kenellekään paitsi itselleen. Isäänsä miellyttääkseen hän jäi paitsi nuoruudestaan ja vapaudestaan. Sen täytyy riittää, Jim Carrey kirjoitti ensin.

Tämän jälkeen vuorossa oli yllättävän suorasukainen sivallus Tiger Woodsin vaimon, Elin Nordegrenin, suuntaan.

– Yksikään vaimo ei ole niin sokea, että ei huomaisi tuollaista uskottomuutta. Elinin täytyi olla tietoinen osapuoli siinä touhussa mikä tahansa syy sitten olikaan. Joko lapset tai elämäntyyli ;^) Carrey jatkoi pian.

Jim Carreyn kuulumisia voi seurata Staran uudessa Jetset Live! -palvelussa, joka kerää reaaliajassa kymmenien supertähtien Twitter-päivityksiä. Palvelu löytyy osoitteesta www.stara.fi/jetsetlive.