Lauren Pope makuuhuoneasussaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa talven aikana kovaa nousua tehnyt DJ-kaunotar Lauren Pope on tehnyt tunnetuksi yläosattomien neitokaisten käyttöä klubien levypöytien takana. Näyttävä topless-DJ on lisäksi poseerannut ahkerasti lehtikuvissa vähissä vaatteissa.

Kyseessä on työkseen glamour-mallina ja tiskijukkana toimiva brittiläinen Lauren Pope, joka on tehnyt jonkin verran myös mallintöitä. Seksikkäimmäksi DJ:ksi nimitetty vaalea kaunotar on tällä kertaa poseerannut varsin näyttävissä kuvissa mustassa nahkaisessa koppalakissa ja seksikkäissä alusasuissa. Katso kuvat tästä.

Aivan uusi tulokas Pope ei julkkismarkkinoilla ole, sillä hän poseerasi vähissä vaatteissa jo vuonna 2007. Varsinaisen läpimurron hän on kuitenkin tehnyt esimerkiksi Yhdysvalloissa vasta nyt.