Rihanna seurustelee jälleen! Uusi kulta on urheilutähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi ja pari kuukautta sitten silloisen poikaystävänsä Chris Brownin rajun pahoinpitelyn kohteeksi joutunut r&b-tähti Rihanna on löytänyt viimein itselleen uuden rakkaan. Neitokainen on nyt itsekin vahvistanut, että baseball-tähti Matt Kemp on hänen uusi kultansa.

Kerroimme jo tammikuussa kuinka 22-vuotias Rihanna ja 25-vuotias Matt Kemp viettivät yhteistä lemmenlomaansa Meksikon alloilla kelluneella huvijahdilla. Tuolloin pari nähtiin suutelemassa ja halailemassa toisiaan, mutta kumpikaan ei vahvistanut suhdetta. Nyt laulajatähti on viimein myöntänyt seurustelun.

Rihanna oli eilen Ryan Seacrestin haastattelussa KIIS FM -radiokanavan aamuohjelmassa. Haastattelussa Rihanna paljasti muiden muassa ystävänsä Katy Perryn salaiset hääsuunnitelmat, mutta samalla hän kommentoi myös omaa suhdettaan Matt Kempiin ja vahvisti suhteen kuukausien seurustelun jälkeen.

– Ummm, hän on poikaystäväni, Rihanna myönsi viimein.

– Tämä on uutta ja hauskaa, mutta ei mitään liian vakavaa, tiedäthän. En halua juuri nyt mitään mikä veisi liikaa energiaani tai aikaani. Haluan vain pitää hauskaa ja siitä tässä on kysymys.

Kempin kerrotaan esitelleen Rihannan jo omille vanhemmilleen julkkisparin käydessä lomalla hänen kotipuolessaan Arizonassa, E! Online kertoi. Heinäkuussa Rihanna suuntaa seuraavalle kiertueelleen yhdessä poptähti Ke$han kanssa. Turnee alkaa Seattlesta 2. heinäkuuta.