Sarah Hardingin bikinivartalo suorastaan loistaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituimpiin tyttöyhtyeisiin Britanniassa taannoin kuuluneen Girls Aloud -yhtyeen kaunotar Sarah Harding on viime aikoina tehnyt näyttävän paluun viihdelehtiin. Ei tosin musiikillaan, vaan lähinnä bikinikuvillaan.

Barbadoksella alkuvuodesta lomaillut neitokainen järjesti häntä seuranneille paparazzeille varsinaisen bikininäyttelyn, sillä kuvaajat ovat olleet hänen kintereillään joka päivä, eikä poppari viitsinyt esitellä samaa asua kahta kertaa. Nyt laulajatähti nähdään jälleen uusissa bikineissä, ja tällä kertaa hopeanhohtoisissa. Katso kuvat tästä.

28-vuotias englantilainen Sarah Harding tuli alunperin tunnetuksi Popstars-realityohjelman kilpailijana. Ohjelman myötä hänet kiinnitettiin Girls Aloud -yhtyeen jäseneksi. Sen lisäksi hänet tunnetaan myös mallina, näyttelijänä ja säveltäjänä. Nykyisin hän tekee soolouraa laulajana. Vuonna 2009 brittimiehet äänestivät hänet maailman 87. seksikkäimmäksi naiseksi.