Satu Tuomisto muodokkaana Miss Helsinki -juontajana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Helsinki -finaali järjestettiin helsinkiläisessä Tiger-yökerhossa jälleen 31. maaliskuuta. Voiton vei tänä vuonna kuvankaunis Sofia Ruusila. Finaalia oli todistamassa sankka joukko kotimaisia julkkistähtiä. Viihdelehti Staran uuden Chaos Tube -blogin toimittajat olivat paikalla tallentamassa illan tunnelmia.

Illan juontajana toimi entinen Miss Suomi Satu Tuomisto, joka edusti juhlissa näyttävässä valkoisessa korsettimaisessa asussa. Missikaunottaren näyttävät muodot pääsivät asussa hienosti oikeuksiinsa. Samaan sarjaan meni myös monistakin yhteyksistä tuttu julkkisneitokainen Jutta Gustafsberg. Katso kuvat tästä.

Satu Tuomisto pääsi ohjeistamaan tuoretta Miss Helsinkiä heti tuoreeltaan. Jutta Gustafsberg kertoi puolestaan olleensa varsinaisella tehoieetillä, jonka aikana perheen välitkin pääsivät aika ajoin tulehtumaan. Raamikas vaaleaverikkö tähtää 17. huhtikuuta järjestettäviin fitness-kilpailuihin. Samoissa juhlissa iltaa viettivät myös muiden muassa BB-Nino ja BB-Aso.