Shenae Grimes riisuutui Dirty-lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kuumimpiin nouseviin nuoriin tähtiin tällä hetkellä lukeutuva näyttelijätär Shenae Grimes näyttelee parhaillaan 90210-nuorisosarjassa yhtä sarjan pääosista. Samalla hänen tähtensä on ollut kovassa nousussa myös viihdelehdissä.

Shenae Grimes poseeraa nyt Dirty Glam -lehden kannesssa ja sisäsivuilla näyttävissä kuvissa ja vähissä vaatteissa. Katso kuvat tästä. Taannoin Shenae tuli vahingossa paljastaneeksi paparazzeille paitansa sisällön.

19-vuotias kanadalaissyntyinen Shenae Grimes on suhteellisen lyhyellä urallaan ehditty jo palkita Gemini Awards -pystillä. Hänen ensimmäinen roolinsa nähtiin vuonna 2004 televisiosarjassa Degrassi. Pian tämän jälkeen hänet kiinnitettiin jo ensimmäiseen elokuvaansa Shania: A Life In Eight Albums. Sittemmin hänet on nähty useissa mainoksissa, televisiosarjoissa ja elokuvissa.