Tältä Demi Moore näyttää luonnollisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ikäisekseen nuorekkaana säilynyt Hollywood-tähti Demi Moore nousi taannoin otsikoihin suututtuaan siitä, että hänen vartaloaan väitettiin ”laihdutetun” digitaalisesti lehtikuvassa. Kyseessä oli W Magazine -lehden kansikuva, joka osoittautui muokatuksi, kun saman kansikuvan toinen versio julkaistiin toisessa maassa.

Sittemmin Demi nähtiin poseeraamassa hajuvesimainoksen kuvassa, joka oli voimakkaasti muokattu. Nyt supertähti poseeraa puolestaan Elle-lehden toukokuun numeron tuoreessa kansikuvassa. Katso kuva artikkelin alta.

Demi Moore on yhdessä aviomiehensä Ashton Kutcherin kanssa Twitterin aktiivisimpia julkkiskäyttäjiä. Mooren sivustolla on jopa yli 2,5 miljoonaa seuraajaa. Pariskunnan kuulumisia voi seurata reaaliajassa Staran uudessa Jetset Live! -palvelussa, joka löytyy osoitteesta www.stara.fi/jetsetlive.