Tässä ovat Suomen rintavimmat DJ-kaunottaret

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun laman aikaan Suomeenkin rantautui ennennäkemätön trendi tuoda topless-tarjoilijat ravintoloihin. DJ-puolella tämä topless-kulttuuri kuitenkin elää ja voi hyvin edelleen, joskin Suomessa se sai taannoin nopeasti lopun.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka englantilainen topless-DJ Lauren Pope valloittaa parhaillaan viihdemaailmaa myös glamour-mallina, sillä hän poseeraa nykyisin ahkerasti vähissä vaatteissa. Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan Suomessakin nähdään pian nykyistä muodokkaampia DJ-kaunottaria, jotka tosin esiintyvät todennäköisesti vaatteet yllään.

Kyseessä ovat The Babes -kaunottaret, jotka suuntaavat tulevana kesänä soittamaan levyjä ravintoloihin ja klubeihin ympäri Suomea. Staran uuden Chaos Tube -osion toimittajat bongasivat kaksi näistä muodollisesti pätevistä neitokaisista, Nina Been ja Suvin, taannoin Miss Helsinki -finaalijuhlissa. Heistä Suvin oli alunperin tarkoitus osallistua myös itse kisaan. Katso kuva tästä.