Hollywood-puuma naimisiin jo yhdeksännen kerran – mies 29 vuotta nuorempi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijätär Elizabeth Taylor on jo iäkäs Hollywood-leidi, mutta ikä ei ole estänyt häntä rakastumasta uudelleen ja uudelleen. Yleensä myös eri miehiin. Liz on nimittäin ollut elämänsä aikana jo kahdeksan kertaa naimisissa, mutta se ei ole hänelle vielä riittänyt.

78-vuotias Elizabeth Taylor on nyt nimittäin lähipiirinsä mukaan ilmoittanut aikovansa avioitua vielä ainakin kerran. Hänen uusin rakkaansa on 49-vuotias manageri Jason Winters, Us Weekly kertoi eilen. Näyttelijäveteraanin tiedottaja ei suostunut vahvistamaan tai kiistämään lehden tietoja siitä, että pariskunta olisi jo menossa naimisiin. Lähipiirin mukaan pari on kuitenkin jo kihloissa.

– Ei ole mikään salaisuus, että he ovat olleet yhdessä jo ikuisuuden ja ovat rakastuneita, joten heidän kihlauksensa ei ole mikään yllätys. He haluaisivat pitää sen vielä kuitenkin omana tietonaan, lehden lähde kertoi.

Winters toimii nykyisin Janet Jacksonin managerina. Elizabeth Taylorin entisten miesten joukko on monipuolinen. Aviomiehinä ovat olleet muiden muassa Conrad Hiton, Eddie Fisher, Richard Burton ja tuoreimpana Larry Fortensky. Edellinen avioliitto päättyi vuonna 1996.