Izabel Goulart paljasti rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Izabel Goulart lienee monille vielä uusi tuttavuus, mutta neitokainen on tekemässä parhaillaan kovaa nousua myös julkkismaailman tähdeksi. Muiden muassa Conan O’Brienin vieraana taannoin käynyt kaunotar on vieraillut näyttelijänä useissa televisiosarjoissa.

Nyt Izabel Goulart on kuitenkin riisunut kameroiden edessä, sillä kaunotar poseeraa Hercules-lehden sivuilla yläosattomissa. Katso kuvat tästä.

25-vuotias brasilialaissyntyinen Izabel Goulart huippumalli, joka tunnetaan parhaiten alusvaatemerkki Victoria’s Secretin ja Armani Exchangen mainoskasvona. Izabel koki kovia uransa ensimmäisessä muotinäytöksessä, kun hänen toppinsa petti kesken esityksen ja paljasti mallikaunottaren rinnat. Tapaus päätyi nopeasti brasilialaislehtiin. Goulart on nähty vierailemassa monissa televisiosarjoissa. Hän seurustelee liikemies Marcelo Costan kanssa.