Amelle Berrabahin muodot ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkään Sugababes -popyhtyeen jäsen Amelle Berrabah on kaunistuttanut ulkomuodollaan viihdelehtien kansia ja sisäsivuja useaan otteeseen. Nyt hänet on ikuistettu vuorostaan pienehkössä valkoisessa mekossa lontoolaisessa Mayfair-hotellissa järjestetyissä juhlissa.

Yleensä farkuissa poseeraava kaunotar on nyt joutunut lauantaisella poseerauksellaan ihmettelyn kohteeksi, sillä The Sun -lehden julkaisemassa kuvassa näyttäisi kuin hänen oikean jalan polvensa olisi kadonnut. Samalla myös toisen polven muotoja ihmetellään lehdessä kovasti. Katso kuva tästä.

Kolme vuotta sitten Amelle Berrabah oli otsikoissa, kun hänet pidätettiin pahoinpitelystä epäiltynä. Popparin epäiltiin pahoinpidelleen 18-vuotiaan tytön baarissa. Hän joutui viettämään yön putkassa ja ehti juuri ja juuri yhtyeen muiden jäsenten mukaan keikkamatkalle Yhdysvaltoihin. Amelle liittyi Sugababes-yhtyeeseen, kun Mutya Buena erosi bändistä vuonna 2005.