Jersey Shore palaa Jerseyn rannoille – turvatoimia kiristetään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme helmikuussa, kuinka talven kohutuin realitysarja Jersey Shore joutui vaihtamaan kuvauspaikkaa, koska ryhmää ei haluttu enää Jerseyn rannoille, koska paikalliset ihmiset eivät ottaneet kovinkaan innokkaasti vastaan ohjelman alueelle luomaa roskasakki-imagoa.

Tuotantotiimi siirsi tämän johdosta koneistonsa Miamiin, jossa toisen tuotantokauden kuvaukset alkoivat viime viikolla. Ohjelman tähdille remontoitiin Miamiin hulppea asunto. Nyt tuotantoyhtiö on yllättäen ilmoittanut, että kuvauksia tullaan sittenkin jatkamaan myös Jerseyssä. Ohjelmaa kuvataan siellä heinäkuusta syyskuuhun, eli kyseessä lienevät ohjelman kolmannen tuotantokauden jaksot. Kuvauksia turvaamaan palkataan 8 – 10 uutta turvamiestä, Hollywood Gossip uutisoi.

Nicole ”Snooki” Polizzi, Mike ”The Situation” Sorrentino, Paul ”DJ Pauly D” DelVecchio, Jenni ”JWoww” Farley, Sammi Giancola, Ronnie Ortiz-Magro, Vinny Guadagnino ja Angelina Pivarnick tulevat saamaan kolmannella tuotantokaudella myös uutta seuraa, sillä ohjelmaan haetaan parhaillaan uusia tähtiä avoimella haulla. Toinen tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 29. heinäkuuta.