Kim Kardashian ongelmissa – liian tiukka mekko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian tuli aikoinaan tunnetuksi muodokkaasta takamuksestaan ja rohkeista poseerauskuvistaan. Äskettäin Kim erosi poikaystävästään, mutta hän ei jäänyt sitä suremaan, vaan vauhti on kiihtynyt entisestään. Nyt neitokainen on joutunut tukalaan tilanteeseen yöelämässä.

Miamissa nykyisin pääasiassa asustava julkkistähti sattui pudottamaan illan tiimellyksessä käsilaukkunsa maahan. Hänen pieni mekkonsa oli kuitenkin niin tiukka, että sen takia Kim ei kyennyt kyykistymään ja noukkimaan laukkuaan maasta. Hän joutui pyytämään apua herrasmieheltä. Katso kuvasarja tästä.

Alunperin Kim Kardashian nousi viihdelehtien otsikoihin lähinnä peppunsa ansiosta, mutta sittemmin hän on saanut suosiota myös realitytähtenä. Suomenkin televisiossa Kim on nähty vierailevana tähtenä Kardashianit Miamissa -nimisessä realitysarjassa, jossa seurataan Kimin kahden siskon Khloen ja Kourtneyn elämää Miamissa.