Mischa Barton muoti-ikonista katastrofiksi vuodessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mischa Barton on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä huonon työtilanteensa ja selluliittiongelmansa vuoksi. Vielä vuosi sitten hän oli tarkkaan seurattu muoti-ikoni, mutta nyt päihdeongelmista kärsinyt kovan onnen näyttelijä on jälleen tarttunut pulloon.

Suomessakin nähdystä O.C.-televisiosarjasta julkisuuteen ponnahtanut Barton juhli pari viikkoa sitten Hollywoodin Bar Marmont – julkkisbaarissa, jossa hänet nähtiin vahvasti juopuneena ja oksentelemassa pitkin ravintolaa. Rappionsa myötä Mischa on muuttunut muoti-ikonista käveleväksi muoti-katastrofiksi, mistä on tuoreena esimerkkinä viime viikolla ikuistettu valokuva. Katso kuva tästä.

Mischa Bartonin oli viime syksynä määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Barton on kuitenkin onnistunut saamaan itselleen lisää töitä, sillä tänä vuonna hänet tullaan näkemään peräti neljässä leffaroolissa.