Tältä ysäritähti Alexia näyttää nyt – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun suurimpiin dancetähtiin lukeutui kiistattomasti myös italialainen Alexia. Pieni ja pippurinen kaunotar kävi tuolloin esiintymässä useita kertoja myös Suomessa ja hänen megahittinsä soivat discoissa ja radioaalloilla tiuhaan ympäri Eurooppaa.

Alexia, oikealta nimeltään Alessia Aquilani, aloitti pop-uransa jo vuonna 1989, mutta varsinainen läpimurto tapahtui vasta 1990-luvun ensimmäisellä puoliskolla. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Summer Is Crazy, Uh La La La ja Ti Amo.

Nyt Alexia on käväissyt jälleen verestämässä muistojaan myös Suomessa, kun hän esiintyi maaliskuun lopussa Vantaalla järjestetyssä Radio KLF Italo Party -tapahtumassa. Massiivinen annos kuvamateriaalia kaunottaren keikasta löytyy tästä.

Viihdelehti Staran uuden Chaos Tube -osion toimittajat käväisivät samalla kyselemässä poptähden kuulumisia, ja videohaastattelu löytyy kokonaisuudessaan tästä. Maistiaisen haastattelusta voit katsastaa myös artikkelin alta.