Tiger Woodsia sivallettiin lentokoneesta käsin – urheilukanava sensuroi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woods on on ollut viikon seuratuin julkkistähti, kun hän teki paluun kilpaviheriöille Masters-turnauksessa Yhdysvalloissa. Samalla supertähden seksiskandaali on ollut edelleen tiiviisti otsikoissa ja uusia paljastuksiakin on jälleen tehty.

Turnauksessa Woodsin turvallisuudesta huolehti tapahtuman 200 oman turvamiehen lisäksi myös 90 omaa turvamiestä. Heidän tarkoituksenaan oli varmistaa golffarin keskittyminen pitämällä ei-toivotut ihmiset kaukana suojatistaan.

Turvamiehetkään eivät kuitenkaan voineet estää lentokoneita, jotka vetivät perässään seksiskandaaliin liittyviä valtavan kokoisia sivalluksia, kuten ”Seksiriippuvainen? Niin varmaan. Minäkin?” Lisäksi mukana oli paikallisen strippiklubin mainos ”Meillä on ikävä sinua Tiger! Deja Vun tanssitytöt””

Lentokoneista kuvat julkaisseen TMZ-julkaisun mukaan maailman suurin urheilukanava ESPN on sensuroinut lentokoneista kuvatun materiaalin. Kanava on nimittäin ilmoittanut henkilökunnalleen, että kuvia ei saa esittää televisiolähetyksissä eikä edes kanavan verkkosivuilla. Katso kuvat tästä ja tästä.