Lost-tähti loukkaantui kotonaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Lost-sarjasta ja muiden muassa Taru sormusten herrasta -elokuvista tunnetuksi tullut brittinäyttelijä Dominic Monaghan on seurannut David Beckhamin jalanjäljillä ja loukannut jalkansa.

Kyseessä ei kuitenkaan ole aivan yhtä vakava turma, sillä akillesjänteen katkeamisen sijaan Dominic Monaghan sai vammoja jalkapöytäänsä. Tapaus on sinänsä ironinen, koska vajaa kuukausi sitten Monaghan kommentoi Beckhamin loukkaantumista ollessaan vieraana Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa.

– Olen suuri Beckham-fani. Hän on Manchester Unitedin legenda. Luonnollisesti sydämeni murtui kun kuulin hänen loukkaantumisestaan. Hän on suunnilleen minun ikäiseni, mutta jalkapalloilijana hänelle on kova paikka palata takaisin. Toivon kuitenkin, että hän onnistuu siinä. Hän on urheilun suurlähettiläs ja komea kuin piru, Dominic Monaghan kertoi ohjelmassa.

Dominic Monaghan loukkasi oman jalkansa viime perjantaina nostaessaan antiikkihuonekalua Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa kodissaan.