Jättimäinen stadion räjäytettiin murskaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa nähtiin sunnuntaina kuinka Dallas Cowboysin entinen kotiareena räjäytettiin murskaksi. Kaupungin liepeillä Invingissä sijainneen stadionin räjäytystä oli seuraamassa noin 20.000 ihmistä.

Stadionin räjäytyksen laukaisi 11-vuotias pikkupoika, joka oli voittanut aiheeseen liittyvän kirjoituskilpailun. Ensin stadionin yläpuolella nähtiin viimeinen ilotulitus, ja heti perään maineikas peliareena tuhottiin lukuisilla räjähdyksillä. Yhteensä dynamiittia kului noin tuhat kiloa, ESPN uutisoi. Katso video räjäytyksestä tästä.

Dallas Cowboysit pelasivat stadionilla 38 kautta, jona aikana joukkue voitti viisi kertaa Super Bowlin. Vuonna 2008 Cowboysit siirtyivät Arlingtonin liepeillä sijaitsevalle uudelle stadionille. Vanhan stadionin tuhoutumista katseltiin eilen jopa kymmenen kilometrin päästä Dallasin keskustasta.