Jersey Shore -sarja ongelmissa – porttikielto yökerhoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari kuukautta sitten kuinka kohuttu Jersey Shore -realitysarja joutui ensimmäisen kauden jälkeen vaihtamaan kuvauspaikkaa, koska ohjelma toi huonoa mainosta alueelle ja sen yrittäjille. Näin ollen tiimi joutui suuntaamaan Miamiin, jossa toisen kauden kuvaukset alkoivat viime viikolla.

Nyt samanlaiset ongelmat ovat kuitenkin jatkuneet myös Miamissa, sillä juhlimiseen ja ökyilyyn keskittyvän sarjan kuvausryhmälle on annettu porttikielto alueen kuumimpiin ravintoloihin ja yökerhoihin. Asiasta uutisoineen Radar Onlinen mukaan klubit eivät halua joutua ohjelman tuoman huomion keskipisteeksi.

– Monet Miamin South Beachin ravintolat eivät päästä heitä sisään. He eivät ole tervetulleita moniin, moniin suosittuihin paikkoihin, lähde kertoi verkkojulkaisulle.

Viime viikolla tuotantotiimi ehti julkistaa tiedon, jonka mukaan ryhmä joutuu vaihtamaan kuvauspaikkaa myös toisen tuotantokauden jälkeen. Nykyisten suunnitelmien mukaan kuvaukset palaisivat Jerseyn alueelle, mutta alueen ravintolat lienevät edelleen varsin vastahakoisia päästämään ryhmää sisään.