Jwoww on muodokas realitykaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realityohjelman toisen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Miamissa, ja parhaillaan tuotantoyhtiö suunnittelee jo kolmannen kauden kuvauksia ja hakee samalla mukaan myös uusia tähtiä.

Kerroimme taannoin kuinka sarjan kauneinta antia edustava Jenni Farley, lempinimeltään Jwoww, on jättänyt Yhdysvaltojen tavaramerkkiviranomaisille hakemuksen lempinimensä rekisteröimiseksi. Hän haluaa suojata tavaramerkkinsä viihdepalvelujen ja televisio-ohjelmien saralla. Nyt muodokas tumma kaunotar on kuvattu huhkimassa kuntosalilla. Katso kuvat tästä.

Jennin tarkoituksena on kasvattaa Jwoww-nimen ympärille monipuolista bisnestä. Tavaramerkkihakemuksen myötä selvisi myös Jennin lempinimen oikea kirjoitusasu. Useimmiten nimi kirjoitetaan JWoWW, mutta virallinen on hakemuksen mukaan kuitenkin Jwoww.