Keikkabussin väki oikeuteen huumerikoksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu country-tähti Willie Nelson joutui taannoin tukalaan tilanteeseen, kun hänen keikkabussinsa joutui poliisiratsiaan Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Poliisit löysivät nimittäin bussista huumeita ja laitonta alkoholia. Nelson ei itse ollut tuolloin keikkabussinsa kyydissä.

Nyt kuusi keikkabussissa ratsian aikana viime tammikuussa ollutta henkilöä on haastettu oikeuteen alkoholi- ja huumerikoksista. Syyttäjä Dewey Hudson kertoi asiasta perjantaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Hänen mukaansa bussista löydetyt aineet on nyt testattu Raleighissa sijaitsevassa rikoslaboratoriossa, Access Hollywood uutisoi.

Huumeet osoittautuivat marijuanaksi eikä alkoholistakaan ollut maksettu asianmukaisia veroja. Syyttäjää on kritisoitu tapauksen ajamisesta, mutta hän haluaa kertomansa mukaan osoittaa syytteillään, että kuuluisat ihmiset eivät ole lain yläpuolella. Samalle illalle kaavailtu konsertti jouduttiin perumaan, mutta peruuntumisen viralliseksi syyksi ilmoitettiin Willie Nelsonin käden loukkaantuminen.