Kuolleen BB-tähden mies oikeuteen teinitytön raiskauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna syöpään menehtyneen Big Brother -tähti Jade Goodyn aviomies Jack Tweed tuomittiin kahteen otteeseen vankilaan jo ennen vaimonsa kuolemaa. Goodyn sairastumisen takia tuomioiden täytäntöönpanoa kuitenkin lykättiin, jotta Tweed kykeni olemaan vaimonsa ja lastensa seurassa.

Syyskuussa 2008 Jack Tweed tuomittiin vankeuteen hänen lyötyään 16-vuotiasta poikaa golfmailalla. Huhtikuussa 2009 hänet passitettiin vankilaan taksikuskin pahoinpitelystä, koska hän oli ottanut kuljettajaa kiinni päästä ja uhkasi puukottaa tämän hengiltä. Pian vuorossa lienee jo kolmas vankeustuomio, kun uusin oikeudenkäynti alkaa kolmen viikon sisällä.

Tweediä syytetään nyt nimittäin 19-vuotiaan teinitytön raiskauksesta, joka tapahtui viime syyskuussa. 22-vuotias Jack oli tavannut tytön lontoolaisessa Embassy-yökerhossa, josta he olivat jatkaneet illanviettoa Tweedin asunnossa, Metropol-lehti uutisoi. Mies on parhaillaan ehdonalaisessa aikaisempien tuomioidensa takia, joten rangaistus tulee olemaan kova, mikäli hänet todetaan syylliseksi raiskaukseen.