Michelle Heaton esitteli kaventuneen bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Michelle Heaton tuli aikoinaan tunnetuksi brittiläisen Liberty X -yhtyeen jäsenenä. Yhtyeen hajoamisen jälkeen hän on toiminut yleisjulkkiksena ja vieraillut muiden muassa Diili-realityohjelmassa. Vierailu meni tosin mönkään, kun kaunotar kaatui yllättäen rähmälleen studion lattialle.

Paino-ongelmien kanssa painiskellut 30-vuotias Michelle Heaton on nyt ryhtynyt varsinaiselle kuntokuurille, sillä hän aikoo osallistua seuraavalle Lontoon maratonille. Hän aikoo tehdä jatkossa uraa myös fitness-ohjaajana, ja kaunottaren vartalo onkin kaventunut huomattavasti. Hän esittelikin bikinikuntoaan viikonloppuna innokkaasti Miamissa, jossa hän on lomailemassa yhdessä miesystävänsä Hugh Hanleyn kanssa. Katso kuvat tästä.

Michelle Heaton putosi taannoisesta julkkisten Big Brother -ohjelmasta täysin yllättäen, sillä pudotuslähetyksen alkaessa hän ei edes tiennyt olleensa mukana häätöäänestyksessä. Michelle tunnetaan siviilissä muiden muassa povipommi Katie Pricen hyvänä ystävänä.