Nämä rintaliivit muistetaan – katso hullunkurinen lista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurin osa länsimaisista naisista käyttää päivittäin rintaliivejä. Näiden tuotteiden mainoskuvien myötä viihdelehdissä saadaan ihastella lähes päivittäin alan kuumimpia uutuuksia. Varsinainen tuote ei kuitenkaan ole juuri vuosikymmenissä muuttunut.

Rintaliivien perusajatukseen on kuitenkin tehty vuosien varrella jonkin verran parannuksia, ja moni tuntee muiden muassa makeisista valmistetut rintaliivit. Maailmalta löytyy jonkin verran myös muita mielenkiintoisia toteutuksia ja hulluja ideoita. Nyt amerikkalainen viihdesivusto on listannut oudoimmat rintaliivit. Katso lista kuvineen tästä.

Listalta löytyvät muiden muassa pimeässä loistavat rintaliivit sekä liivejä, jotka on varustettu esimerkiksi ajovaloilla, sianpäillä, led-valoilla, lukolla, vesihanalla, viinisäiliöllä, ipod-ohjaimella ja akvaariolla. Luonnollisesti mukana on myös maailman suurimmat liivit.