Nicole Scherzingerin vartalolla Tanssii tähtien kisan voittoon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmona tunnettu Nicole Scherzinger on parhaillaan mukana Yhdysvalloissa juuri alkaneessa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Kisan ennakkosuosikki on nykyisin ruumiillisesti huippukunnossa.

Formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva tumma kaunotar ikuistettiin toissapäivänä hoitamasaa kuntoaan lenkkeilemällä ohjelman harjoitussalin liepeillä. Upeavartaloinen tumma kaunotar kiinnitti hikulkijoiden huomion olemuksellaan. Katso kuvat tästä.

Nicole Scherzingerin luotsaama Pussycat Dolls -popryhmä on ollut jo pitkään kriisissä, kun muiden jäsenten mielestä Nicole on ottanut itselleen tanssiryhmässä liian suuren roolin. Pussycat Dolls onkin kärsinyt vakavasta jäsenkadosta, sillä jo useat jäsenet ovat jättäneen tanssiryhmän. Soolouraakin kokeillut Nicole osallistuu parhaillaan Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaan, josssa hänen odotetaan vahvan tanssitaustansa ansiosta menestyvän hyvin.