Turnaus pieleen – Tiger Woods tauolle golfista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävän paluun viheriöille viime viikolla tehnyt Tiger Woods ei kyennyt välttämään viittauksia seksiskandaaliinsa turnauksen aikana, sillä järeät turvatoimet kyettiin ohittamaan lentokoneista käsin. Ne vetivät perässään bannereita, joissa oli toinen toistaan suorempia viittauksia skandaaliin.

Myöskään pelirintamalla Tiger Woods ei menestynyt kovin hyvin, sillä selvä ennakkosuosikki sijoittui Masters-turnauksessa vasta neljänneksi. Tästä turhautuneena Woods ilmoitti vetäytyvänsä joksikin aikaa golfin parista. Hän kertoi CBS-kanavan haastattelussa haluavansa pitää nyt vapaata arvottaakseen asioita uudelleen. Tigerin uskotaan edelleen yrittävän pelastaa karilla oleva avioliittonsa.

Tiger on ollut tauolla peliviheriöitä jo viime vuoden marraskuusta saakka, jolloin seksiskandaali tuli julki. Woods aikoo suunnata heti turnauksen jälkeen pitkälle lomalle. Hän olisi halunnut suunnata lomalle yhdessä vaimonsa ja lastensa kanssa, mutta vaimo Elin Nordegren ei siihen suostunut. Yhteisen loman sijaan Elin lähtee lomailemaan lasten kanssa, eikä halua pettäjämiestään mukaan, Radar Online uutisoi.