Britney Spears riisui alusvaatekuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears teki taannoin pitkän maailmankiertueen ja käväisi samalla myös Suomessa. Circus-turneensa jälkeen laulaja on keskittynyt ansaitusti nauttimaan elämästä yhdessä miesystävänsä Jason Trawickin ja kahden poikansa kanssa.

Toissapäivänä Britney nähtiin kuokkavierailemassa ulkoilmajuhlissa, ja nyt hän on ehtinyt myös poseeraamaan Candies-vaatemerkin mainoskuvissa. Britney on aiemminkin nähty samaisen merkin mainoksissa, mutta tällä kertaa kahden lapsen poppariäiti poseeraa kuvissa alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä.

Britney Spears on edelleen varsin hyvässä normaalikunnossa, mutta huippumallien mitoista supertähti on kaukana. Ehkäpä juuri siksi hänet onkin haluttu riisumaan vaatteensa mainoksiin. Lopputulos ei kuitenkaan välttämättä ole paras mahdollinen laulajan imagoa ajatellen.